Tør du skrive så det sælger?

 

Er du selvstændig eller ansat i en marketingfunktion? Så ved du, at salgstekster der konverterer er et absolut ‘must’ for at sælge online i dag. Spar den dyre tekstforfatter – og bliv knivskarp til at skrive dine egne salgstekster med Rikke Moos.

Værsgo'! Snup din smagsprøve ...

Download dit eksemplar af min populære e-bog – og bliv klogere på tekstforfatterens hemmelige våben #1:  PSYKOLOGISKE TRIGGERS. 

TEST DIG SELV ...
 

Har du flair for at

skrive salgstekster?

 

Eller bør du hyre en tekstforfatter?

 

START HER ...

Hvad har du brug for hjælp til? Her er et overblik over alle de måder, vi kan arbejde sammen på. Tjek de 4 valgmuligheder herunder – og kom rigtigt fra start.

Du vil være knivskarp til at skrive salgstekster ...

… og er på udkig efter skrivetræning, der giver dig viden, værktøjer og motivation til at skrive salgstekster.

Du vil have individuel sparring på dine tekster ...

… og hjælp til at tiltrække (mange) flere favoritkunder med indhold, der sælger dine produkter og services.

Du vil automatisere din markedsføring med funnels ...

… men er i tvivl om, hvordan du opbygger din funnel og skriver indhold, der tiltrækker dine ideelle kunder og konverterer.

Du vil skrive en 'ekspertbog', du tjener penge på ...

… og har brug for starthjælp til at få styr på dine guldkorn, opbygge din bog og blive

100 % skriveklar

Brug for en professionel tekstforfatter?

Er du på udkig efter en erfaren tekstforfatter til et større tekstprojekt?

“Hej! Jeg er Rikke Moos …”

 

Jeg hjælper seje soloselvstændige og modige marketingfolk med at blive knivskarpe til at skrive salgstekster, der fascinerer, motiverer – og konverterer!

 

For tekster, der konverterer, er tidens mest værdifulde aktiv online. De gør dig synlige i informationsstrømmen, tiltrækker dine ideelle kunder – og sælger!

 

Og den gode nyhed er ... at du kan lære at skrive effektive salgstekster, selv om du ikke bryder dig om at sælge. Se mere på siden her – og start rejsen nu mod flere favoritkunder, sjovere opgaver – og højere indtjening. 

KUNDERNE SIGER ...

Findes der noget skønnere end glade kunder, der skaber resultater med dine produkter?
Nej vel? Læs her, hvad et udpluk af mine siger ...

”Salgstekster hos Rikke
er vejen til en bedre bundlinje”

Hver gang du hører ordet ’salgstekster’ skal du tænke på Rikke Moos. Der er nemlig en grund til at kommunikationsrådgivere, journalister og andre der arbejder med tekster (der skal sælge), tager Rikkes uddannelser og kurser – fordi de VIRKER!

 

Salgstekster handler ikke bare om hardcore salg – det handler om mennesker og motivation. Det er Rikkes speciale. Og det er dét, der gør forskellen for din virksomheds evne til at sælge med tekster, der rammer præcis din målgruppe.

 

Anne-Mette Hermann
Kommunikationsrådgiver
Bahnhof reklame- og webbureau

"Virkelig godt og brugbart!"

 

Kære Rikke, Endnu en gang tak for i dag – det var virkelig godt og brugbart!

 

Fedt at det var så hands on, og at vi fik lejlighed til at tage nogle gode diskussioner. Flere af deltagerne har været forbi og sige, at de syntes, du var virkelig dygtig og at de havde fået meget ud af dagen, så den ros skulle selvfølgelig direkte videre til dig :-)

 

Gitte Baungaard
Marketingchef
Forlaget Alinea

”Wow, siger jeg bare!”
 

Står du og har brug for en til at hjælpe dig med at tage dine tekster til næste niveau, så kommer her en anbefaling af en fabelagtig, magisk og helt fantastisk skrivementor:

 

Jeg har netop afsluttet et 3 måneders mentor-forløb hos Rikke Moos. Det er da helt utroligt, så skarp Rikke er, når det kommer til ord. Rikke var lynhurtig til at sætte sig ind i min forretning, forstå min tankegang, min skrivestil og mit ordvalg. Super skarp på de små tweaks, som bare løftede mine tekster 100 %. Har du brug for en skrive-mentor til at finde din tone-of-voice og give dig feedback på dine tekster, så er det Rikke, du skal kontakte. Wow, siger jeg bare. Jeg har selv en skrive-faglig baggrund, men det er da helt utroligt, så meget Rikke har hjulpet og løftet mine skriverier.

 

Dorthea Haase
The Source

null