Handelsbetingelser og vilkår

 

Disse handelsbetingelser omfatter produkter og services udbudt af Webskribenten v/Rikke Moos, CVR nr. 27 38 99 29, Mosevang, 4000 Roskilde, Danmark, info@rikkemoos.dk.

Rikke Moos forbeholder sig ret til når som helst at ændre disse handelsbetingelser. Du er ansvarlig for at gennemse disse betingelser jævnligt på www.rikkemoos.dk, så du holder dig opdateret om eventuelle ændringer.


Forløb, kurser, workshops og uddannelser

  • Eventuel afmelding skal ske skriftligt til Rikke Moos på info@rikkemoos.dk. Du modtager en bekræftelse på din afmelding senest efter 2 hverdage. Først når du har modtaget bekræftelsen, er din afmelding registreret.
  • Ved afmelding mere end 30 dage før start beregnes et administrationsgebyr på 15 % af det fulde beløb.
  • Afbestiller du 30 dage inden start, er refundering af afgiften ikke længere mulig.
  • Hvis du er forhindret i at deltage, er du ofte velkommen til at overdrage din plads til en anden. Du skal blot aftale dette på forhånd med Rikke Moos.


Abonnementer

For abonnementer gælder, at abonnementsprisen som oplyst på produktsiden automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per e-mail. Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.
 

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til info@rikkemoos.dk med op til 3 arbejdsdages behandlingstid. Du modtager en bekræftelse på opsigelsen – og efter opsigelsen bliver du ikke faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Bemærk at der kan gælde særlige betingelser for nogle produkter. I så fald vil det fremgå af produktsiden for det pågældende produkt.
 

Alle rettigheder til kurser, workshops, bøger, events og digitale produkter tilhører Rikke Moos. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Du har ikke fortrydelsesret på digitale produkter, medmindre andet er angivet.

Alle priser er i danske kroner og ekskl. moms, medmindre andet er angivet.


Accept af handelsbetingelser og vilkår

Rikke Moos giver ingen garanti for, at du skaber resultater eller tjener penge med den viden eller de idéer, værktøjer og strategier, du får gennem dit køb af produkter og services udbudt af Rikke Moos. På nogle produkter der dog tilfredshedsgaranti. I så fald vil det fremgå af produktsiden for det pågældende produkt.
 

Ved at anvende viden og indhold fra Rikke Moos eller ved at indgå nogen form for samarbejde accepteres ovenstående vilkår uden forbehold.