Rikke Moos

Rikke Moos

Forfatter, foredragsholder og underviser

Hey! … Har du travlt?

Det har dine kunder også!

Derfor vil de have klar tale og hurtigt overblik over fakta, fordele og udbytte, når de overvejer dine produkter. Men de er også mennesker. Mennesker med udfordringer, håb og drømme, som dit produkt kan hjælpe med. Vis dem hvordan … med levende tekster, der fænger, overbeviser og motiverer.

Er du i tvivl om, hvordan du gør det? Det er her jeg kommer ind i billedet …

Jeg hedder Rikke Moos. Og jeg kan hjælpe dig med at skabe succes med ord.

Det gør jeg via workshops, onlinekurser og forskellige uddannelsesforløb, der træner dig i kunsten at skrive skarpe salgstekster og magisk indhold.

Jeg startede som selvstændig tekstforfatter og kursusleder i 2003. Og har lige siden haft fornøjelsen af at hjælpe hundredevis af virksomheder og iværksættere med at skabe succes med ord. Er du den næste?

Læs mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, her på sitet. Og har du spørgsmål, så ring bare på 60 93 44 11.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet og har eksamen i webkommunikation fra IT-Universitetet. Derudover har jeg 9 års praktisk erfaring med ledelse, projektledelse, kommunikation og markedsføring fra ansættelser i reklame- og it-branchen.

Men jeg har også masser af livserfaring fra skønne studiejobs som:

Receptionist på dansk hotel i Paris
Studentermedhjælper i Landbrugsministeriet
Stagaire på Den Danske Ambassade i Paris
Billetsælger i Palads Biografen i København
Overassistent i DR-Butikken i København

Jeg har hjulpet virksomheder inden for mange forskellige brancher. Her er et lille udpluk af dem:

NNIT – HP – IBM – EG – ACER – Aller – Increase – Acubiz – Adapt – Optimentor – Medpro – Internetservice A/S – DLG – Fassi Kraner – Type2dialog – Dansk Turismefremme – Visit Roskilde – Frie Funktionærer – In-action.dk – Globase International ApS – Inbound Nordic – Apsis Sweden – Evergreen Motors – Solfilm til biler – Vesterlyng Grafik – Impact Speak – Grønlands Rejsebureau – Huset Markedsføring – IBC Marketing & Kommunikation – IBC ProjectManagement – Hadler DK – Hadler DMC – 2Wellness

Jeg brænder for at skrive – det er livsnerven i alt, hvad jeg arbejder med. Men i dag er mit primære fokus på at træne dig i kunsten at skrive skarpe salgstekster og magisk indhold med DIN stemme.

Dog tager jeg tekstopgaver, når der er plads i kalenderen. Så har du f.eks. brug for hjælp til en kampagne, indhold til en automatiseret e-mails-serie eller lignende, er du velkommen til at kontakte mig på 60 93 44 11.

Ja, mit firma hedder stadig Webskribenten. Men navnet favner ikke længere de ydelser, jeg leverer. Derfor har jeg valgt at markedsføre mig i mit eget navn.

Dansk (med spor af fynsk accent) er mit modersmål, men jeg underviser og skriver også på engelsk. Dog ikke pletfrit 🙂

Derudover taler jeg fransk og tysk, men de sprog får du mig altså ikke til at undervise på.

Ja, det kan du tro. Jeg holder både kurser for firmahold (lukkede kurser) og kurser i eget regi (åbne kurser). Du kan læse mere under menupunktet ‘Kurser’ her på sitet. Har du spørgsmål, ringer du bare på 60 93 44 11.

Ja, jeg har siden 2009 haft fornøjelsen af at undervise for Huset Markedsføring på kurset ‘Kunsten at skrive tekster der sælger’. Se mere på http://www.markedsforing.dk

Godt spørgsmål!

Og jeg er udmærket klar over, at nogle finder det temmelig kækt. Men for mig er en tekst ‘MAGISK’, når ordene går op i en højere enhed – og sælger! Og det er præcis dét, jeg lærer mine kursister.

Derfor 🙂

Skal vi connecte her?

Certificeringer

Certified Direct Response Copywriting Specialist
Certified Email Marketing Specialist
Certified Content Marketing Specialist
Rikke Moos completed COPY SCHOOL
Rikke Moos completed 10xEmails
Rikke Moos completed 10xLandingPages
Rikke Moos completed 10xLaunches

Sagt om Rikke