HEY!

Har du travlt?


Det har dine kunder også!
 

Derfor vil de have klar tale og hurtigt overblik over fakta, fordele og udbytte, når de overvejer dine produkter. Men de er også mennesker. Mennesker med udfordringer, håb og drømme, som dit produkt kan hjælpe med. Vis dem hvordan … med levende tekster, der fænger, overbeviser og motiverer.

Spørgsmålet er ... hvordan gør du det?

 

Det er her jeg kommer ind i billedet …

Jeg hedder Rikke Moos. Og jeg kan hjælpe dig med at skabe succes med ord. Det gør jeg via workshops, onlinekurser og forskellige uddannelsesforløb, der træner dig i kunsten at skrive skarpe salgstekster og fantastisk indhold.

 

Jeg startede som selvstændig tekstforfatter og underviser i 2003. Og har lige siden haft fornøjelsen af at hjælpe hundredvis af virksomheder og iværksættere med at skabe succes med ord.

 

Læs mere her på sitet om, hvordan vi eventuelt kan arbejde sammen. Og har du spørgsmål, så ring bare på 60 93 44 11.

 

Bedste hilsner

 

JEG KAN HJÆLPE DIG MED ...

LIVE OG ONLINE-TRÆNING

Skrivekurser

Evnen til at skrive tekster, der sælger, er en af de vigtigste færdigheder, du kan udvikle, hvis du vil tiltrække flere kunder og sælge mere. Og den gode nyhed er, at det er lettere, end du måske tror ... med den rette træning.

 

Jeg holder løbende forskellige åbne kurser, workshops og events om at skrive – og skræddersyr gerne kurser og forløb, hvis din virksomhed har brug for en 'lukket fest'.

INDIVIDUEL SPARRING

Mentoring

Er du faret vild i din markedsføring? Og har du brug for en mentor, der kan rykke dig hurtigt?

 

Få hjælp til at styre din markedsføring tilbage på sporet og skabe indhold, der markedsfører og sælger dine ydelser.

 

Du kan både få hjælp til forretningsudvikling og strategi – og sparring på salgstekster, e-mail-markedsføring, content marketing, sales funnels, bogskriveri mv.

HYR EN TEKSTFORFATTER

Teksthjælp

 I en tid, hvor evnen til at markedsføre sig online er vital for, at du kan tiltrække kunder og sælge, er det altid indsatsen værd at træne sin skrivemuskel.

 

Men måske har du ikke tiden? Eller måske vil du hellere bruge tiden på de opgaver, hvor du virkelig 'shiner'?

 

Så få hjælp af en professionel og erfaren tekstforfatter med speciale i salgstekster.

KUNDERNE SIGER ...

Findes der noget skønnere end glade kunder, der skaber resultater med dine produkter? Nej vel? Læs her, hvad et udpluk af mine siger ...

Faktisk MAGISK!
 

Hej Rikke, Tusind tak for en fantastisk berigende dag. Jeg synes det er helt vildt, alt det jeg har fået med hjem. Nu er der ingen undskyldninger for ikke at gå i gang. Du havde tilrettelagt workshoppen meget som du selv er, nemlig: meget oplysende, underholdende, morsom, eftertænksom – ja, faktisk MAGISK!

Energispark til bog

 

Kære Rikke, Da jeg forlod dit seminar i går havde jeg en fantastisk følelse af, at selvfølgelig kan det her også lade sig gøre for mig (på et tidspunkt) – du formåede virkeligt at sende budskabet ud. Så det er sandelig mig (og forhåbenligt også de andre deltagere) som har dig at takke tusind gange for dit energi-indspark i går.

Kunsten at skrive

 

Rikke, jeg vil gerne takke dig for et godt og inspirerende kursus i går. Selvom jeg har arbejdet med marketing i mange år, har jeg aldrig lært så meget om kunsten at skrive, som jeg gjorde i går. Tak for det!

Det bedste kursus

 

Det er ubetinget det bedste kursus, jeg deltaget i med Huset Markedsføring som arrangør.

Kanon kvinde!

 

Kanon kvinde! Hun har virkelig lært mig meget!

Fik bogkontrakt i første hug

 

Kære Rikke, Tusind tak for en inspirerende bogworkshop i september. Jeg gik direkte hjem og arbejdede videre på min bogsynopsis med dine råd i frisk erindring, sendte den af sted til mit foretrukne forlag – og fik en bogkontrakt i første hug. Lige nu skriver jeg på livet løs – og om få måneder, præcis et år efter workshoppen, går min bogdrøm i opfyldelse.

 

Tak for din præcise sparring og gode råd. De virker alle sammen!

Nemmere at være kreativ

 

Kære Rikke, Tak for en rigtig inspirerende dag. Det var en fornøjelse at få lidt struktur på teorien bag magiske salgstekster. Selvom jeg har en masse erfaring i at skrive salgstekster, så gav dine lister, skabeloner og tips en ramme, som vil gøre det nemmere for mig at skrive og være kreativ fremover.

Håndgribeligt

 

Tak for et super inspirerende kursus i “Skriv bedre salgstekster” – sjældent har jeg været på så håndgribeligt og umiddelbart brugbart kursus.

Kompetent underviser

 

Tak for et rigtig godt kursus – du er en meget kompetent underviser, som formår at videreformidle din viden og erfaringer på en spændende måde.

TEST DIG SELV ...
 

Har du flair for at

skrive salgstekster?

 

Eller bør du hyre en tekstforfatter?

 

CERTIFICERINGER

Verden bevæger sig konstant. Det gør marketing og copywriting også! Derfor er det naturligt for mig at holde min viden og kompetencer opdateret, så jeg kan sikre mine kunder tekster, indhold og træning, der er baseret på aktuel viden, der virker.

Her er mine seneste certificeringer ...

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL ...

Hvad er din baggrund?

Hvem er dine kunder?

Kan jeg hyre dig som tekstforfatter?

Underviser du kun på dansk?

Holder du kurser for firmahold?

Underviser du for andre kursuscentre?

BØGER AF RIKKE MOOS:

Rikke Moos er forfatter til disse bøger om at skrive: