Du har sikkert opdaget det …

Gratis webinarer er det helt hotte lige nu. Men hvorfor er de egentlig så populære? Altså udover at deltagerne slipper for at starte bilen eller hoppe på toget for at opleve dem?

Svaret er enkelt. Fordi de virker!

For er dit webinar skruet rigtigt sammen, kan det nemlig både levere masser af værdi til dine deltagere, styrke din troværdighed – og sælge dine produkter og ydelser. Sobert og uden salgsgas.

Her er 3 nyttige tips til dig, der vil sælge via webinarer


3 tips til at fastholde dit publikum fra A til Z

Lad os sige, du inviterer til et spændende gratis webinar med attraktivt indhold, dine ideelle kunder vil elske. Ud over at øse ud af dine guldkorn, er det også din plan at præsentere dit nyeste produkt i slutningen af webinaret.

Men hvordan får du folk til at hænge på hele vejen?

Godt spørgsmål.

En af de største udfordringer som webinar-vært er nemlig at holde folk til ilden hele vejen til slut. Men det er der heldigvis råd for …

Her er 3 tips, der holder dit publikum til ilden fra start til slut:


1. Giv værdifulde tips

Det lyder som en no-brainer, men det kan aldrig gentages nok. Sørg for at dele indhold, der har reel værdi for dit publikum – gerne konkrete tips, de kan tage i brug med det samme – og skabe resultater med hurtigt. Det dur ikke, hvis dit webinar udelukkende er en lang salgstale for dit nye produkt.


2. Lov en uimodståelig gave

Skab forventning om, at der venter en værdifuld belønning til dem, der hænger på helt til sidst. Det kan være en gratis e-bog, en tjekliste, et  videokursus eller andet indhold, som virkelig er guf for dit publikum. Fortæl dem gerne, hvad de kan glæde sig til, men afslør først til sidst, hvordan de får fingre i lækkerierne.


3. Gør dit webinar ‘ustoppeligt’

Et ‘live’ webinar er i sagens natur umuligt at sætte på hold. Vil folk have det hele med, må de hænge på helt til slut eller eventuelt vente på, at du sender et ‘replay’. Har de først fingre i ‘replayet’ kan de frit spole forbi din produktpræsentation for at sikre sig din ‘freebie’. Det er jo ret ærgerligt, hvis dit webinar er en vigtig brik i en produktlancering, ikke?

Men du kan undgå udfordringen ved konvertere dit webinar til et såkaldt ‘evergreen’ webinar. Et ‘evergreen’ webinar kræver en særlig platform. Men når du har den, kan du opsætte dit webinar, så det kører på autopilot – f.eks. flere gange om dagen eller på bestemte ugedage. Du kan også vælge, at dit webinar skal være ‘ustoppeligt’ undervejs, så du sikrer dig, at deltagerene hænger på hele vejen.


Det var de 3 hurtige tips. Jeg håber, du kan bruge dem. Tro mig – de virker! Jeg har testet dem af – og de har helt klart været med til at bane vej for de flotte resultater, jeg har opnået med webinarer. Så ja – salg via webinarer virker!

 


Vil du ha’ mere inspiration?

GRATIS E-BOG: 7 psykologiske triggers der booster din salgstekstDownload min e-bog med 7 psykologiske triggers, der booster din salgstekst. Den koster kun din e-mail!

DOWNLOAD e-bogen her!

 

God læselyst!

Rikke Moos

[email protected]
Tlf.: 60 93 44 11

No Comments

Be the first to start a conversation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *