Spørgsmål? Ring på: 60 93 44 11

Hiv en dag ud af kalenderen – og boost dine salgstekster på LIVE-workshoppen:

Rikke Moos – Specialist i salgsteksterTag med på workshoppen hvis ...Det siger DELTAGERNE om Rikkes kurser ...

“Super godt kursus …”
 

“Hej Rikke, Jeg vil bare sige tak for sidst. Det var et super godt kursus, som jeg fik rigtig meget ud af. Jeg har virkelig fået hul på bylden med at skrive webtekster, og jeg har bl.a. brugt dine “formler” på min nye hjemmeside.”

 

 

Lars Skjoldby

Jeg kan se, at det virker!”

 

“Kære Rikke, Tak for en inspirerende dag. Det var en fornøjelse at få lidt struktur på teorien bag magiske salgstekster. Selvom jeg har en masse erfaring i at skrive salgstekster, så gav dine lister, skabeloner og tips en ramme, som vil gøre det nemmere for mig at skrive og være kreativ fremover.”

Cammilla Rysgaard

... Faktisk magisk”

 

Hej Rikke, Tusind tak for en fantastisk berigende dag. Jeg synes, det er helt vildt, alt det jeg har fået med hjem. Nu er der ingen undskyldninger for ikke at gå i gang. Du havde tilrettelagt workshoppen meget, som du selv er, nemlig: meget oplysende, underholdende, morsom, eftertænksom – ja, faktisk MAGISK!”

Jytte Jerltorp
Få svar på dine spørgsmål ...

 • Kan jeg få en faktura tilsendt i stedet for at betale online?

  Ja, det kan du godt. Send en mail til info@rikkemoos.dk og bed om at få tilsendt en faktura. Betalingsfristen er 48 timer efter, at du har modtaget fakturaen. Vær opmærksom på, at du først er tilmeldt workshoppen, når din indbetaling er registreret.

 • Jeg bryder mig ikke om at sælge. Er workshoppen for mig?

  Salg er en forudsætning for, at din virksomhed kan overleve. Men der er mange måder at sælge på. Workshoppen her tager afsæt i ‘det autentiske salg’, hvor det ikke handler om at proppe noget ned i halsen på folk, de ikke ønsker – men hvor du har et oprigtigt ønske om at gøre en forskel med dine produkter og ydelser.

 • Hvordan er workshoppen skruet sammen?

  Workshoppen veksler mellem indlæg, eksempler og øvelser. Du får rig mulighed for at arbejde med dine egne salgstekster, så du hurtigt kan få din salgsside i luften, når du kommer hjem!

 • Skal jeg have et produkt eller en ydelse, jeg vil sælge?

  Worskhoppen har fokus på salg af konkrete produkter. For at du får mest ud af dagen, skal du have et specifikt produkt, du vil sælge – f.eks. et kursus, abonnement på en medlemsklub, en pakke med coaching-sessioner eller lignende. Du behøver dog ikke have produktet klar endnu – bare det som minimum er på tegnebrættet.

 • Bliver der tid til at arbejde med mine egne salgstekster?

  Ja for dælen! Alle øvelser er designet, så du arbejder med dine egne tekster – og kan bruge det indhold, du skaber undervejs. Målet er, at du går hjem med en råskitse til din næste salgstekst.

 • Skal jeg forberede mig inden workshoppen?

  JA! Når du tilmelder dig, modtager du et spørgeskema fra mig via e-mail med spørgsmål om din målgruppe og din produkt. Brug tid på at reflektere over og besvare dem, så du er klar til at arbejde målrettet med dine egne tekster, når vi ses på workshoppen.

Verden bevæger sig konstant. Det gør marketing og copywriting også! Derfor er det naturligt for mig at holde min viden og kompetencer opdateret, så jeg kan sikre mine kunder tekster, indhold og træning, der er baseret på aktuel viden, der virker.

Her er mine seneste certificeringer ...


Savner du svar på et spørgsmål?

Ring på 60 93 44 11 – eller send en mail til info@rikkemoos.dk